dimarts, 27 de març del 2012

Valoració projecte en grup

La valoració d'aquest projecte, en general creiem que a sigut una experiència positiva. Em tingut varies dificultats durant el projecte que amb la organització del grup hem anat arreglant. Som quatre membres i cadascun tenia unes ideas sobre el que volia fer en el projecte, vàrem anar descartant fins arribar a la idea final. Ens vàrem arriscar a fer el curtmetratge, ja que mai havíem fet res semblant. Però teníem la confiança de treballar, ajudar i organitzar-nos com a grup.

Vàrem pensar diferents modalitats, i la que ens va cridar més l'atenció és la modalitat de por. Vàrem estar discutint sobre diferents guions que podrien intervenir al curtmetratge (i no va ser feina fàcil) ja que teníem moltes ganes de gravar i donar-ho tot radera la càmera. Així que vàrem discutir-ho i vàrem ficar-nos d'acord. Vàrem triar la tècnica de càmera subjectiva, ja que és una tècnica molt realista i nosaltres volíem donar aquesta sensació als espectadors.

Com ja hem dit abans, ha sigut una experiència molt positiva i molt divertida ja que durant las gravacions hem tingut moltes bromes i molts somriures. Nosaltres creiem que és el que més ens ha agradat; fer un projecte tant agradable amb persones agradables.

Nosaltres no som actors, ni ens volem dedicar al cinema, nosaltres només volíem demostrar que podem fer qualsevol cosa que ens proposem i intentar fer-ho el millor possible. Mostrar una cosa diferent del que acostumem a fer, mostrar un curtmetratge amb les poques eines que disposem.

Mai havíem tingut la oportunitat de poder fer i exposar un projecte com aquest, tindre un espai a un lloc com el Macba. Hem intentat aprofitar del tot la experiència que ens ha donat l'assignatura i esperem que una vegada finalitzat el curtmetratge continueu fen aniversaris!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada